Gissa vem som är tillbaka

 

Jaha det är dags att börja skriva igen.

Välkommen in i min värld och min hjärna. Nu siktar jag på en svart Lamborghini och pallar inte vara så fucking snäll hela tiden.

 

Två böcker som förändrat mitt liv:

Models: how to attract women with honesty

No more Mr. Nice guy. 

Båda rekommenderas varmt.

 

Mitt liv har vart rätt spännande kan jag tycka sen jag lag ned för ett och halvt år sedan. Nu är jag tillbaka och har inte en aning om vad som ska ske.

 

Singel, köttätare, rökare, snusare och livsglad Hardstyle entusiast. Hur blev det såhär?

 

Sen jag lämnade er har som sagt mycket hänt. Min polare gjorde Norseman och jag fick se toppen av Gaustatoppen. Sjukt imponerade prestation. Två veckor med tält i Lofoten. Vipassana har genomförts. (Klicka på orden om ni vill veta vad det är). Insupit dryck och dansat med moder natur. Plockat svamp och hängt med spöken. Firat julen med påven i känd jul stad. Sovit på båtgolv till Italienska öar. Letat lämplig gränd med brasilianska för spridning av säd. Kört ett nyktert år. Klarat av ett naturvetenskapligt basår. En bråkdel självklart. Som för er alla andra det händer grejer hela tiden.

Polisen hittade mig naken på tågrälsen i Stockholm. Jag har sett mina rädslor. Nu orkar jag inte gömma mig längre.

Just nu går jag på tabletter som kallas Olanzapine efter att min hjärna hade total hjärnsmälta och jag fick spendera 12 intressanta dagar på insidan av en psykos. Jag mår bra. Dock ska jag inte sticka under stolen med att jag djupdykt ned i mitt egna medvetande och sett endel intressanta grejer.

 

Rubbade Ruben är tillbaka.

 

Håll i hatten.

 

/RR.

 

Ps. Jag är en idiot och jag vet absolut ingenting. Det är okej och nu vågar jag lyssna. Ds.

2 kommentarer

Kommentera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.