Äventyr

Dagen är kommen. Väskan är packad. Checklistan är av bockad. Sittplatsen är funnen. Hur ser de ut på flygplatsen i Doha Qatar? Måste vi hämta väskor och checka de in igen? Jag intalar mig själv att de visar sig sinnom tid.

Dagen har kommit när jag och min älskade skall ut och se världen tillsammans. Vi börjar vårt äventyr i Indien, New Delhi. Visumet sträcker sig fem månader fram i tiden. Andas, se, höra, höras, umgås, kärlekssprida, äta, sova, läsa, skriva, lära, omtanke, gråta, skratta, vila, njuta, slösa, spara, bråka, träna, utveckla, utmana, och LEVA. Är min tanke.

Äventyret kan börja!

Jag har kryssat Sverige under elva dagar och upplevt exremt kalla händer, sett mina fantastiska kusiners lägenheter samt skola. Haft långa härliga promenader i Nacka. Semla fika med en kär bror.  Har brytit bröd med bröder i Sveriges näst största stad. Med biograf besök,”en öl,” ishockey och ett försök till gratis synundersökning. Jag har sett Halmstad/Tylösand. Upplevt en av de märkligaste dagarna i hela mitt liv med, klättring, strand promenad, en föreläsning med en ytterst sammanträffande föreläsare (flickväns faster) samt besök på första härberget. Avslutar dagarna i Sverige med Malmö. Besök hos svärfäräldrar, barnkalas och ett stilla lugn. Tack.

Ska försöka mig på detta Måndagar 15:00. Skriv de i era almenackor så skall jag göra mitt.

Detta är ett tränings forum för mig. Ett sätt för dig nyfikne att följa/kontakta mig samt en plats för mig att veta vad jag vill göra när jag blir vuxen.

Hej Staples jag hoppas ni mår bra. För de gör jag.

IMG_1521

-RJ

Kommentera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.