Hej du. Ja du.

Hej du som stirrar på skärmen!

Ja du.

Du är fantastisk. Jag älskar dig. Hur kan man vara så snäll? Hur kan man vara så god? Hjälpa alla, hjälp alla du ser! Du kommer förändra hela världen. Bli inte rädd för dess storlek, var inte rädd. Du kommer förändra hela vida världen.

Idag är ingen vanlig dag, idag är dagen du väcker mänskligheten, idag är dagen människor öppnar sina ögon. Igen? Vem vet? Generationen kan ses som länge, men efter 4,4 billioner år, anser jag 100 år vara ganska kort. Men allt är ju relativt som Einstein sa. Så varför slava efter klockan? När det enda som faktiskt spelar någon roll är kärleken vi har till den nästa. Varför inte vara god, när du har valet? Varför inte hjälpa till när du har valet? Hur skulle du reagera om någon gav dig en kram? Någon du aldrig sett förut? Någon du aldrig tidigare tänkt på? Skulle du bli arg eller skulle du bli ledsen? Hur skulle du reagera? Reflektera? Din reaktion kan lära dig mycket. Men varför ska det vara så svårt? Dagen kommer ju ändå. Oavsett om du har kalsonger på.

 

Om du fick chansen att förändra en sak i hela världen idag, vad skulle det vara?

Vad skulle du vilja förändra?

Hur skulle du gå tillväga?

När såg du dig i spegeln sist?

 

Av alla människor, som någonsin satt sina fötter på planeten jorden, är du unik. Hur fräckt är det. Funderar du på det? Vad gör du med det? Känner du dig någonsin tillfreds? Vad fyller du din längtan med? Vem skulle du egentligen vilja vakna med?

 

När masken är av, och ingen ställer krav, är du fortfarande lika fantastiskt glad? Hur vill du uppleva din egen grav? Skulle du som jag önska, det inte fanns någon nästa dag? Eller lever du efter morgondag? Kanske du våndas över framtida vanskliga val? Klart de, när allt kommer kring, blir det mycket onödigt spring, för hur ska man hinna med allting, men bortom horisonten jag ser det ljusna, så spring ditåt. Men ta din tid, för på vägen det finns många beslut att fatta, dom leder alla till det ultimata svarta. Har du funnit vägen jag gläds med dig. Har du sprungit vilse, jag anbefaller dig att finna hem, där finns virket för dig att hitta styrkan i ditt inre. Du fantastiska sinne! Du har ändlösa talanger, och du går inte av för hacker! Så finn din gåva, och var inte rädd. För livet är en gåta, och du är dess svar! Ge dig själv en ärlig chans, och låtsas att allt är en dans. Det finns inga problem. Du tror mig inte, men det är inga problem, för det finns inga. Allt är inställningen till problemet. Hur du väljer att acceptera dina sanningar. Det är ditt val. VÅGA VAR DIG SJÄLV. Sluta följa strömmen.

 

”Alla är genier, men om du ser på fisken och dömer den efter dess förmåga att klättra i träd, den kommer leva hela sitt liv i tro om att den är korkad”. -Albert Einstein

– KRJ

 

Kommentera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.