Utdrag ur lästa böcker

IMG_2447

”Först kommer din tanke om dig själv, sen kommer den yttre världen av fysisk manifestation. Vad du tänker, du skapar, du blir. Vad du blir”…
IMG_2448

”Du uttrycker. Vad du uttrycker du upplever. Vad du upplever, du är. Du är vad du tänker. cirkeln är sluten. Det heliga verket vilket du är…”

IMG_2449”Har bara börjat, för nu. Till sist du förstår vad det är du gör. Det är du själv som gjort att du vet detta, det är du som gjort att du bryr dig…”IMG_2450  ”Och du bryr dig nu, mer än du någonsin gjort förut, vem du egentligen är. För nu tillsist du ser hela bilden. Vem du är, Jag är. Du definierar gud…”IMG_2451  ”Jag har skickat dig en välsignad del av mig själv- I fysisk form. Där jag känner mig själv på prov, när oftast befinner mig själv bäst i abstrakt form. Livet existerar som ett verktyg för gud at vända koncept till erfarenhet…”
IMG_2452
 ”Det existerar för dig att göra samma. För du är gud, som gör detta. Jag väljer att återskapa mig själv i varje enskilt moment. Jag väljer att återskapa den bästa versionen, av den största visionen jag någonsin har haft om…”IMG_2453

”Vem jag är. Jag har skapat dig, så att du kan återskapa mig. Detta är vårt heliga verk. Detta är våran största glädje. Detta är vår anledning att vara”

IMG_2446”Skapa din värld nu. Före du förstör den med din galenskap.
Nu lyssnar du på mig.

Vi är alla en

Det finns bara en av oss.

Du är inte separat från mig”
IMG_2445

”Vi är inte separata från varandra. Allt som vi gör, vi gör i samspel med varandra. Vår verklighet är gemensamt skapad verklighet.”

Utdrag från:

Having a conversation with god – Neal Donald Walsch

Finns även på svenska

Samtal med gud

Hitta nu att det faktiskt finns en film också:

Conversation with god

Det finns så sjukt mycket bra böcker där ute. Jag dedikerar detta blogg inlägg till en stor författare.

Någon som vill diskutera detta?

Det har inte med religon att göra. Faktum är att religon får en stor skopa med kritik i texterna.

– KRJ

Kommentera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.