Blått eller rött?

Du får ett val.

   Jag har några funderingar. Fundera du också.

Detta har inte med Matrix att göra, även om vi lever i Matrix så har inte det här med Matrix att göra, tänk inte på Matrix. Det handlar inte om Matrix. Här kommer en tankegång jag har haft. Som ett ekande i min skruvade skalle ska jag försöka få ner den på tangenterna och sända den till din tankebana. Det handlar framförallt inte om Matrix. Rosa elefanter.

 

Om jag skulle hamra fram den fantastiska text du kunde tänka dig. Sätta upp den här på min hemsida, och skänka dig all visdom i världen genom skärmen. Jag väljer att kalla det en text eftersom det är enkelt att relatera till. Samt det är enkelt att svälja utan närmare eftertanke. Ponera att jag skulle berätta för dig dom mest innersta hemligheter om hela universum för dig om du tog läste mina texter. Vi kan backa lite här och säga att det är två texter. Den ena är röd, den andra är blå.

 

Om du väljer att läsa den röda texten kommer du gå tillbaka efter att ha läst den här texten som inte något hade hänt.

Om du väljer den blå texten kommer ditt liv aldrig mera vara sig likt.

Hur tänker du?

Du kommer inte bli en enhörning eller en dvärg, du kommer inte kunna flyga och du kommer definitivt inte behöva flytta dina tankar från ditt huvud. Det spelar egentligen inte någon roll vilken text du väljer. Det spelar all roll i hela ditt liv att du väljer.

 

Vilken text är du mest intresserad av?

 

Den blå (Här)

 

Den röda (Här)

Kommentera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.