Uppdatering på vardag 12/12-2013

Mitt liv just nu.

Jag har fått en ny vän. En matematik kamrat så dagens plan av att lägga tid på detta inlägg spenderades istället i 3 timmar kaffedrickande filosofi tankar. Fantastiskt. Livet är bra härligt ändå.

Igår fick en av dom äldsta och bästa vänner jag har i mitt liv äntligen tag i drömkåken tillsammans med sin kvinna. Fantastiskt roligt och härligt att drömmar går i uppfyllelse och att det ska skrivas nya kapitel i människornas liv.

Jag har lyckats styra upp ett par veganska Pizzor på hemmaplan bild 1

Jag har lyckats få D på en skriv uppgift i Engelska, där jag skulle analysera en tavla. Det var väl okej även om jag tyckte jag förtjänade ett C. Jag har fått C på en muntlig uppgift om Martin Luthers ”I have a dream tal.”

Jag har skrivit två till C i matematiken. Vilket är skoj, då jag känner att fortsätta studier inom ämnet känns rimligt.

Jag har lyckats med konststycket att åka på mitt livs största skavsår, vilket har resulterat i ett litet tillbakaslag på mina Vasalopps förberedelser. Men som istället lett mig in på att komma tillbaka till Yoga utövning. bild 3

Martin, min tjeckiska vän och Iron man utövare kom med! Han ska göra Norseman och han behöver min hjälp för att kunna genomföra det. Jag har skrivit om det (här). Vilket innebär att jag kommer att förhoppningsvis att se toppen av Gaustatoppen

Jag har fått ett tack brev efter bröllopet i Finland, bild 2 som du kan läsa om (här)

Jag har lyckats vinna kampen mot elgiganten om min kamera. Det gick sönder när jag var på en veckas besök i Malmö. Jag ville lämna in den men hade inte något kvitto. Efter många turer och tre besök, ett telefon samtal och tillslut en resa in till Stockholm är det löst och den är tillbaka i ursprungsskick i mina ägor. Skam den som ger sig.

Jag mår bra. Jag trivs med mitt liv. Jag har inte några stora problem just nu. Det känns tråkigt att det mörkt, att dagarna är korta, att livet går extremt snabbt. Jag lever isolerat, tryggt och enkelt. Jag tänker mycket och försöker njuta av dagen. Sänkt lite krav och försöker vara lycklig.

Ett film tips: http://www.imdb.com/title/tt1931533/

Hoppas du mår bra i vinter mörkret. Jag finns här, jag gillar dig, du behöver aldrig känna dig ensam så länge jag finns.

Jag lever för dig.

-KRJ

Kommentera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.