Landa

Efter allt som hänt så håller jag på och landar.

Just nu bor jag i Hallstavik hos min mor. Livet består framförallt av att ta det lugnt andas frisk luft och promenera med min far. Försöker sänka mina ambitioner och se vart det för mig. Hitta min plats på jorden utan att ha så mycket ångest. Vara tacksam för det jag har och bara andas och glädjas.

Jag träffade nyligen en av mina farbröder som sa såhär:

”Landa nu annars kommer du dras med det här hela livet. Ta smällen och ställ dig upp på tre för det finns så mycket i livet som är värt att leva för”.

Jag har inga tankar på att inte leva. Mina tankar går mera åt hur dom ska levas.

Just nu håller jag på och konfirmerar mig. ”Balsam för själen” som min far sa. Det är alltid spännande att se vad som händer när man testar något nytt. Vi får se vart detta leder mig. Imorgon ska jag jobba på en bondgård men den historien tar vi i framtiden.

Nu ska jag landa.

Ta hand om er så hörs vi när jag är redo igen.

Tack för allt stöd.

/Robert

 

Ps.Vill ni läsa en intressant blogg kan jag rekommendera den här snubben som jag lärde känna i Oslo. Palle är sjukt kreativ och det är alltid skoj att se vad han hittar på. Just nu är han handbollstränare för Zambias ungdomslandslag

http://blogg.pallept.com/#home Ds.

1 kommentar

Kommentera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.