Tankar

Rabblande 22/6-2013

 

Vem tror du att du är?

Vem tror du reser solen?

Vem tror du får jorden att snurra?

Jag är gravitation, himlen, stjärnorna medan jag dribblar dig här är jag även delfinerna i havet.

Ska vi snacka snabbhet, disciplin? Ska vi snacka form? Ska vi snacka vad som är ball? Du har ingen aning om vad som kommer hända om jag vill. Mitt liv är en film medan du ser på film?

Du är en illusion i min hjärna, något jag skapat för att kunna leva. Någon kommer alltid vara bättre än mig, det är den naturliga ordningen, men jag kommer alltid vara bättre än dig.
Jag lever mitt liv för varje dag, du lever för ett sen?

Hur tror du att ditt liv ska kunna fortsätta om du inte utmanar dig själv, om du aldrig går ur din bekvämlighets zon? Om du aldrig testar något nytt, om du aldrig hoppar från taket hur ska du då veta hur asfalt känns?

Ta ditt ditteletat och skapa dig ett dittele smack, testa sjunga på Sergels torg, för du kanske kan få en borg, men förmodligen blir det mest sorg, när du öppnar din picknickkorg.

För vem vill se dig äta, den patetiska snubben som ser ut som en räcka. Wow kanske skulle hälsa på någon gång, men du fick stånd medan jag stod och plocka upp ur min picknick korg.

Berätta din historia, låt oss höra om den stora äventyraren guvara! Kom igen grabb, låt oss höra om dina senaste partaj, hur du blev full igen, hur mycket du drack och hur många gånger du vingla. Ingen bryr sig din nollla. För att utbringa en skål bland vänner krävs föga intelligens men att springa en mara krävs mera än ”bara”. Så låt oss se vad du kan göra när jag lägger mig ner och leker med Tahara.

Imponerande din skalliga låtsas blinda kille med en plast käpp som inte ens är hård. Hur vinner man ett battle? Jo, man förnedrar sin motståndare till din milda skara att han önskar att hans föräldrar inte uppenbarats. Medan jag flugit iväg på min himmelska matta, i mitt kunga rike ska du försöka förstå hur mattor tillverkas. ÖÖÖ det är från en träd din dåre, som dom sedan knyter trådar och välsignar med guds ord. Men du är väl ateist som den andra skaran, för hur skulle det kunna vara jag som uppenbarat till denna milda skara av halv potentiella låtsas idioter? När jag gör allt i min makt för att uppenbaras att förstå hur sånna som dig kunnat uppenbarat.
Jag springer sickeli sack runt din låtsas image och vet att du mamma pussade dig på kinden till nyss fyllda 16. Visst jag kanske inte vandrat med dom hårdast ut av dom hårda men jag kan lova om du snackar med hårda, brinner jag igenom som en flinta sten. Jag kan mer saker än du!
Har du hört om att gräva? Att gräva krävs intresse, passion, och en utvecklad hjärna, medan du står där med ditt frågetecken i handen är jag redan på fotbolls planen och riggar upp mitt senaste experiment. Men det är väl allmänt känt att du inte vet hur man gör för att fråga, för alla runt om mig är ju rädda för svaren. Tänkt om han kan, något som inte vi kan, hjälp! Varför är det så att när du knappt kan gå, springer jag snabbare och öser ännu mer på, för vem fan kan man lita på? När tiden är inne min vän då ska jag ge dig en kram och önska dig lycka till, haka av grinden och låta dig beta, men du har mer att bevisa, framförallt att du inte är en lisa, din förbannade, fega jävla skit. Våga utmana någon i din egen storlek? Ja, nuförtiden är det enkelt när dom flesta av er redan lever på allmän föda. Varför koncentrera sig på vad man tar i munnen? Men när du tankar din bubbla då är det viktigt att få rätt soppa. Hej jag lever i dubbel moralens episka centrum! Där sen existerar och nu aldrig kommer, för vet du vad ni kan tro att evigheten inte kommer ikapp, men jag vet att ni inte vet att döden kommer ni inte att överleva. Så hoppas du packar din picknick korg bättre till nästa liv, för här kommer du inte att överleva. Men varför skulle du när inget runt om du verkar göra dig speciellt passionerad. Men borde du kanske inte vara lite intresserad av ditt liv? Borde du inte fundera om det finns något annat för dig? Kanske skulle till och med du kunna överleva? Kanske du skulle kunna ta emot och låta någon annan ta din scen. Men vet du vad? Den scenen är din! Spela din huvudroll! För jag lovar dig, du kommer inte att överleva.

 

Kämpa på kämpa på! Hur långt tror du att du kommer att gå? Du måste kriga då måste ta taget, ingen annan kommer någonsin att göra det för dig. Visa dig själv vem du är! Våga ta för dig! Våga utmana, våga gräva. Ingen kommer att göra det för dig. Du är vem du väljer att vara. Varför inte vara den du vill vara? Våga vara. Våga vara dig själv. Du kanske känner att du är där? Men jag vågar påstå att du inte vågar vara, våga vara. Vem är du? Du är alla och ingen. Du är universums centrum, men du vågar inte vara. För vem är det egentligen jag ska vara?

Den slut scenen du drömmer om hur ditt liv ska sluta finns inte. Det kommer bara att sluta. Vem skulle du vilja vara? Vem skulle du vilja att andra minns dig som? Vilket är ditt arv? Vilket är ditt arv? När blir historia verkligheten? När tar det slut, när blev det historia? När slutade vi veta? Hur kan 2000 årliga idéer anses som ledande verk idag, när tog den fria viljan slut och när slutade vi att uppleva? När mjuknade vi? När slutade vi att intressera? Hur länge ska vi leva? Kommer världen verkligen att upphöra? Din slut scen närmar sig, ditt äventyr här är slut. Hur vill du egentligen att allt skulle existera? För i morgon går solen upp igen, och du får en ny chans att uppdatera. Hur väljer du att din slut scen ska existera? Vem vill du ska upphöra att leva? Tänkt igen för våra önskningar slår ofta in.

 

Du måste förstå för att kunna uppdatera så måste du också förmå att fantisera.

Kommentera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.