Den blå texten

Du valde den blå!

Spännande, du bestämde dig för den blåa texten. Du är modig. Om det skulle finnas ett magisk piller eller en magiskt text som avslöjade allting skulle du verkligen vilja veta? Skulle du verkligen känna dig mer lycklig om du fick alla svar? Skulle du kämpa för all kraft eller skulle du nöja dig med den enkla lösningen att ta ett piller eller läsa en text?

 

Jag lovade något. 

 

Du är universum.

Okej, svårt att hantera jag vet. Som att det finns några snubbar runt om i världen som kör 30 Iron mans i 30 dagar. Greger Sundin you are a retard.

 

http://www.svt.se/sport/svensk-forst-i-mal-i-historiskt-iron-man

 

 Jag lovar dig du kan åstadkomma vad som helst inom lagarna av fysik. Du kan inte flyga (rätt säker), du kan förmodligen inte bli proffs i NBA, du kan förmodligen inte bli den nya Shakespeare, du kan inte göra 100 hole in one i rad. Du kan åstadkomma stordåd genom att uppfylla din fulla potential som den bästa version som du kan vara. Du är du av en anledning. Du har valt att vara den du är just nu i detta ögonblick som du är här och nu, lika snabbt kan du i din nästa tanke förändra hela ditt sätt att agera. Det är enkel psykologi. Du är din egen mästare. Är du en människa som tycker du själv är svag i låt oss göra exempel av armarna? Stör det dig? Är det något du vill ändra på? Är det något som skulle vara värt att arbeta för? Hur skulle du gå tillväga för att bli starkare i armarna? Finns det att läsa sig till? Kräver det planering i tids schemat? Är du så pass strukturerad att du skulle klara en sådan uppgift? Allt detta är relevanta frågor att ställa sig. Om du dog nu, pang du är död, hade dina sista hundradelar vart uppnått till din fulla potential? Kämpade du ända till mållinjen?

Detta är något som kan appliceras till alla aspekter i ditt liv. Har då några vanor som inte speglar din bild av din fulländade versin av dig själv?

 Ifrågasätt dom. 

Varför gör jag det här? Varför ser jag på tv? Varför läser jag tidningen? Kan du svara på det? Varför diskar jag inte direkt när det finns disk? Varför dammsuger jag inte när jag tydligt ser att det är dags? Du kan ju det här, du borstar väl tänderna varje dag? Du är noga med att lukta gott varje dag? Många jag möter säger dom hatar rutiner. Hur kan man hitta hem om man inte vet vägen? Rutiner kan vara din vän, om du lever att skapa rätt sorts rutiner: 

 

http://robertbirming.se/rutiner-vardag

 

Jag har tjatat om det förut 21 dagar. Vill du lära dig ett nytt språk? Börja med 20 minuter varje dag, när du har möjlighet. I badet, i duschen, börja se film på det språket, res dit. Gör det som fungerar för dig. Det är tufft, men enkelt. 

 

Livet är ett tv-spel och du dess huvudkaraktär. 

Vill du leva ut din potential som den bästa versionen av dig som du kan vara? Om du skulle bjuda hem en främling från ett främmande land vad skulle du ha att erbjuda? Varför skulle denna människan tycka om just dig? Vad är din främsta kvalitet? Lyssnar du på dig själv? Hur är ditt själv prat?

 

 

Om jag skulle berätta för dig att du kan leva livet och aldrig vara sjuk, skulle det intressera dig? Vad skulle du vara beredd att offra?

Tid?

Pengar?

Pannkakor?

Jag lovar (nja) nästan att du kan leva utan sjukdomar. Din kropp är en maskin, det är ditt tempel. Dom kvalitéer du har som individ kräver ett visst underhåll. Smal eller tjock, det är bara en utsida. Insidan räknas. Insidan måste fungera, du måste inse att din insida är det viktigaste när det kommer till fysisk och psykisk hälsa. Tanka din bil med disel och det kommer gå dåligt. Ibland är dom enklast problemen för nära. Det är så enkelt att bara fortsätta som man gjort för än så mår man bra. Oftast är det ett långsamt sätt att dö. Precis som årstider, som pennan du vässar, som stearin ljust som brinner ut. Plötsligt är det över. Plötsligt har 50 år gått, 60, 100. Det går bara snabbare och snabbare. År 1 = 100% av ditt liv. År 2 = 50% av ditt liv. År 3 = 33% av ditt liv osv. När du är 80 år är ett år 1/80 del av ditt liv.

 

 

(Tack Kristoffer E för länken)

 

Jag lovade förändra ditt liv.

 

Du bestämmer.

 

Allt som händer i universum är för din skulle, du är den utvalde.

 

Du är allt, inget och evigheten.

 

Hur fräckt är det?

 

Vad väntar du på? 

Du valde den blåa texten, du valde att förändras. Ditt liv börjar Nu. Inte sen, inte kanske, det börjar nu. Är du nöjd med ditt liv, skulle du tagit den röda texten, nu sitter du här, valde förändring. Vad skulle du helst av allt vilja göra, kunna, vara? I morgon? Nästa vecka? Nästa månad? Om 1 år? Om 5 år? Om 10 år? Det valet du gör här och nu ska peka mot din dröm, ditt mål. Var inte rädd, du skapar livet, du skapar din egen framtid, du skapar din egen dröm. Sikta inte för lågt, hur ska du kunna fortsätta sträva när målet är uppnått. Du är Einstein, du är Nicola Tesla. Du är Hitler, du Guvara. Jobs och Gates. Alla började någonstans, ditt liv börjar nu, oavsett din ålder ditt kön din etnisitet. KÖR. 

 

Lycka till. Vi är alla passagerare på planeten Tellus, låt oss sluta samman och njuta av lyckan. Lyckan att vara vid liv.

Ta hand om vår planet vi har bara en.

 

-KRJ

 

Internet är galet mycket information, lär dig hitta i djungeln, lär dig googla på rätt grejer, lär dig vara källkritisk. 

 

Matrix. Nej just det. Glöm det. Eller?

Kommentera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.